Info

english pottery & giftware Castlefest

English Pottery & Giftware

Muffins & koekjes

We hebben de meest heerlijke muffins  en cookies in vele smaken.

Medieval Catering

Medieval Catering

The Frying Dutchman

Kom aan boord van onze woeste zeemanskraam The Frying Dutchman. Hier voorziet onze bemanning uw gasten in de lekkerste hamburgers van het hele terrein, een heerlijk portie knapperige Piratenpatat, sappige kippenpootjes of heerlijke gebakken champignons.
Dus kom eens poolshoogte nemen bij het leukste schip aan wal!

Melck, Meel & Eyeren

Geen feestje is natuurlijk compleet zonder een heerlijke, Hollandse pannenkoek! In deze kraam kan op zestien pitten tegelijk gebakken worden. Daarnaast is zij voorzien van een ingebouwde koelkast, zodat onze producten altijd vers zijn. Onze koekenbakkers maken de lekkerste biologisch pannenkoeken: naturel, met kaas of spek of natuurlijk allebei! En voor wie de pret niet op kan, staat er genoeg poedersuiker en stroop op de bar om het feestje compleet te maken.

Schepijs

In deze ijskoude kraam wordt men warm verwelkomt om een verrukkelijk bakje schepijs te komen halen. Op verzoek hebben wij voor de medeliefhebbers ons unieke mede-ijs, in verschillende smaken verkrijgbaar.
Dit ijs is gemaakt met echte mede, waarbij de alcohol behouden blijft en de authentieke smaak gewaarborgd is. De minderjarige ijsliefhebbers hoeven echter geen moment te treuren, want naast het alcoholische mede-ijs hebben wij ook een variërend assortiment aan ambachtelijk schepijs in bijzondere smaken.

NIEUW! Dit jaar maken we voor het eerst ook milkhakes met een basis van alle ijssmaken die we hebben. Van een mede-milkshake tot een groene appelmilkshake!

Grill-zilla

Grill-Zilla

Heerlijke pizzabroodjes

Bij de prachtige houtgestookte oven van Grill-Zilla kun je terecht voor de lekkerste pizzabroodjes met verschillende toppings, geschikt voor zowel vleesliefhebbers, visfanaten en vegetariërs. Ook kun je hier terecht voor heerlijk zoete cinnamonrolls.

Lángos & Falafel

Verder is Grill-Zilla aanwezig met een fantastische Lángos & Falafel stand. Lángos is een lekkere Hongaarse, hartige snack en falafel een Arabisch gerecht met gefrituurde balletjes van gestampte kikkererwten. Beide gerechten zijn geschikt voor vegetariërs en de falafel zelfs voor vegans.

Shai’s Falafel Shoppe

Falafel in het LARPdorp

Kom in het LARPdorp genieten van de heerlijkste vegan falafel die je kan krijgen!
Naast de falafel, kan je ook smullen van huisgemaakte hummus en vegan muffins.
Voor de dorstige bezoekers zijn er verschillende drankjes te verkrijgen en voor de kids (of stiekem voor jezelf) een old-school tosti.

Shai’s Falafel Shoppe is niet te missen – weg van de drukte en fijn in de schaduw – volg gewoon de bordjes naar het LARPdorp.

cooking highlander castlefest 2019

Cooking Highlander

Bourgondische gerechten van de Cooking Highlander

De Cooking Highlander serveert haar bourgondische gerechten. Van vlees tot vegetarisch. Op de bekende barbecue wordt dit jaar een aantal nieuwe gerechten geïntroduceerd. 
Daarnaast ook de bekende Hamburgers, Chicken wings en natuurlijk zal ons Garlic bread ook niet ontbreken. 
Tot Castlefest!

vegan spirit castlefest 2019

Vegan Spirit

De lekkerste veganistische maaltijden van Vegan Spirit

Vegan Spirit is een grappige groep veganistische en vegetarische activisten, die de wereld een beetje mooier willen maken door op festivals heerlijke gerechten te bereiden. Ze bieden een culinaire wereldtournee in hun menu, evenals een gelukkige glimlach in hun gezicht, terwijl ze hun eten met een groot en open hart serveren.

Dikke Bertha

Victoriaanse espresso van Dikke Bertha

Dikke Bertha is een Victoriaans, op steenkolen gestookt espressoapparaat. Haar koffiemachinisten nemen je mnee naar de tijd van de industriële revolutie. Of het nu met stoomgeschuimde melk versneden wordt tot cappuccino, of puur en eerlijk als espresso wordt gedronken: Bertha’s koffie is een hele ervaring.

Je kunt Dikke Bertha en de Langzame Mannen vinden in de Secret Garden.

slingerchips kultura, catering, castlefest 2019

Kultura Catering

Slingerkoffie

De gezellige koffie stand! Maal je eigen bonen en geniet van een heerlijk bakje zwart goud. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor verse thee, zelf gemaakte ijsthee en ijskoffie. Kom dus zeker langs!

Slingerchips

Heerlijke ambachtelijk bereide, versgebakken slingerchips. Deze knapperige lekkernij wordt gemaakt van verse aardappels en ter plekke gebakken. In 2 heerlijke smaken (zout en kruidenmix) en met een ruime keuze uit de lekkerste sauzen. De Slingerchips zijn bovendien vegan!

Everts castlefest 2019 catering fruit smoothies

Everts Partycatering

Fruit, fruit en nog eens fruit. Direct geperst of versneden! Door het fruitteam wordt dit de gehele dag verwerkt tot heerlijke smoothie, fruitsalade en vers sap. Veganistisch, gezond en dagvers.

Zonnig weer of niet, fruit is altijd een verfrissend tussendoortje. Al 10 jaar is ons concept ongewijzigd en genieten wijzelf intens van het maken van deze overheerlijke producten.

wietse's pie, catering, castlefest 2019

Wietse’s Pie

Wietse’s Pie is al enkele jaren met veel plezier actief met zijn heerlijke English Pie op de mooiste festivals in Nederland en Duitsland. De Engelse Pie is een van deeg gemaakt pasteitje met verschillende heerlijke, hartige vullingen.

Absolute blijver in de smaken is de ‘Steak and Guinness’ Pie. (H)eerlijk rundvlees gaar gestoofd in
Guinness bier. Maar ook Mushroom, Minced Lamb, Linzen-Curry gaan telkens mee.

Naast de Pie gevuld met vlees hebben we natuurlijk ook vegetarische  en vegan Pie. Wat denk je van Spinazie Roquefort, Spinazie Feta of Linzencurry Pie bijvoorbeeld?

Iedere maal als we komen op Castlefest proberen we ook een nieuwe smaak mee te nemen. Haggis Pie, Zuurkool met Worst Pie of Breakfast Pie. En bijvoorbeeld op verzoek van The Dolmen, een Pie met producten uit hun regio (Zuid Engeland), Pork and Cider Pie.

koek en zopie, castlefest 2019 catering

Koek & Zopie

(H)eerlijke koffie met een vleugje retro. Laat je verwennen met unieke koffiecocktails. Ook voor de wat sterkere koffie, maar ook thee of chocolademelk kun je bij onze mobiele espressobar terecht. En dat allemaal 99% biologisch en vegan-friendly! Onze missie is om met verantwoorde bio- en ecologische producten, warme dranken te serveren en voor de smaak hoeft u het niet te laten!

Onze dranken serveren we in composteerbare kartonnen bekers, wat veel minder belastend is voor het terrein en de omgeving. We verzoeken wel de klanten om de bekers in de vuilnisbakken te werpen na gebruik.

marskramers amsterdam castlefest pretzels broodkrakelingen

De Marskramers van Amsterdam

De Marskramers komen al jaren graag naar Castlefest om hun heerlijke Broodkrakelingen te verkopen.

We hebben verschillende soorten:
Zout (vegan)
Kaas
Zoet/appel

Een Broodkrakeling koop je bij ons al vanaf een halve munt. De broodkrakelingen zijn al sinds de 13e eeuw bekend in heel Europa, in de middeleeuwen werd dit al als een echte lekkernij beschouwd. Door haar oneindige vorm, werd de krakeling ook vaste prik tijdens bruiloften.

We zien jullie graag snel weer op Castlefest. Tot dan!

schoorsteenbrood kurtoskalacs castlefest catering

Kürtőskalács Hilversum

De kürtőskalács (schoorsteenbrood) is een traditionele zoete lekkernij, die zijn oorsprong vindt in Transsylvanië. Deze snack wordt door ons op ambachtelijke wijze bereid in ons kasteel: het deeg wordt uitgerold, om een houten as gewikkeld en voorzien van een suikerlaag. De kürtőskalács wordt boven de smeulende kolen gegaard, totdat de suikerlaag is gekarameliseerd. Daarna wordt er een heerlijke topping naar keuze overheen gestrooid, zoals bv walnoten, vanille of kaneel. De kürtőskalács wordt bij voorkeur warm van de bbq gegeten en is een dag houdbaar. Eet Smakelijk!

Pendelbustijden

Tijdens Castlefest 2019 zal er weer een pendelbus rijden tussen station Hillegom en de parkeerplaats van Castlefest. 

Openingstijden

Donderdag 1 augustus

Het festivalterrein rondom de camping is open van 10.00 tot 24.00. 

Vrijdag 2 augustus

Het festival is open van 10.00 tot 24.00. De markt sluit om 21.00.

Zaterdag 3 augustus

Het festival is open van 10.00 tot 24.00. De markt sluit om 21.00.

Zondag 4 augustus

Het festival is open van 10.00 tot 20.00. De markt sluit om 18.00.

Bij het sluiten van de markt kan iedereen nog wel bij het hoofdpodium blijven hangen.