Wickerman

Wicker Ritual: The Wolf

De Wickerman komt dit jaar bij ons in de vorm van een wolf. De energie van de wolf is als een cirkel waarin je basis, je geliefden en jijzelf als individu in gelijkwaardige balans zijn.

De wolf geeft je de vrijheid en kracht jezelf te ontplooien, zonder hierbij het belang van de cirkel te verliezen, of jezelf te verliezen in de cirkel. De wolf staat als individu in zijn kracht juist in samenhang met het grotere geheel: de roedel.

De wolf is sterk verbonden met de zon en de maan. De levenskracht en energie van de zon wordt weerkaatst door de maan en brengt ons zo tot diepere inzichten, waarbij emoties belicht worden.

Hij geeft ons intuïtieve kracht, een dieper begrip in het verleden, heden en in de toekomst, die samen een drie eenheid vormen in het jaar 2019.

Laat jouw stem horen en huil mee met de wolf. De kracht van de wolf leert je de balans tussen je tanden laten zien en je dienstbaar maken aan de groep, aan de cirkel. Kijk in de schaduwen, wanneer zij langzaam maar zeker verlicht worden door de maan en voel de energie.

De energie van loyaliteit, kracht en liefde, in een perfecte balans voor jezelf en je omgeving.