Vertellers

Magisch Verhaal Keltfest Vijfhuizen vertalenverteller keltisch piratenverhalen

Magisch Verhaal

Magisch Verhaal: vertellingen van de zeven zeeën

Martin van Magisch Verhaal is een gepassioneerde verhalenverteller. Speciaal voor Castlefest vertelt hij piratenverhalen van de zeven zeeën. Helden en schurken komen weer tot leven en nemen jullie mee op avontuur. Hijs de zeilen, slijp de wapens en ga mee aan boord.

Kom luisteren naar één van de verhalen en laat je meevoeren in een wereld waar alles mogelijk is. De wereld van Magisch Verhaal. 

Tim Talesman op Castlefest verhalenverteller

Tim Talesman

Tim Talesman op Castlefest

Ook dit jaar komt Tim Talesman op Castlefest vertellen. Tim Talesman vertelt op talrijke festivals, concerten en andere evenementen. Als bekroond verhalenverteller is hij gespecialiseerd in de mythen en sagen van Noorse en Germaanse afkomst. Af en toe maakt hij een uitstapje naar de Keltische verhalen.

Tim onderscheidt zich door in zijn verhalen een herkenbare brug te slaan naar moderne situaties. Uitgeroepen tot jonge verteller van het jaar heeft Tim Talesman het zijn doel gemaakt om zoveel mogelijk verhalen te verzamelen en die wereldwijd in zijn reizen door te geven. Zijn creatieve benadering tot de traditionele verhalen maken deze antieke verhalen relevant voor een modern publiek. Een wereldwijze verhalenverteller die je meevoert op reizen van de verbeelding. Kom jij luisteren?

Benieuwd naar ander entertainment op Castlefest? Hou onze website in de gaten voor aankondigingen!

Meer informatie volgt binnenkort.