Op- en Afbouw

(Nederlands) Op- en afbouw

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

De Op- en Afbouwploeg zorgt ervoor dat het festival en de festivalcamping klaarstaan zodra de bezoekers op het terrein verschijnen. Zonder deze vrijwilligers zouden er geen strobalen liggen, hangt er nergens decoratie en liggen de afzethekken nog zielig op een hoopje. Afhankelijk van je voorkeur kan je jezelf bij dit team ook volledig richten op de aankleding van het terrein (deco).

De hele week voor Castlefest ben je bezig met sjouwen, rennen en zwoegen, het team is dan ook wat minder geschikt voor mensen met fysieke klachten. Tijdens Castlefest zelf ben je grotendeels vrij (mits er zich geen onverwachte rampen voordoen), maar zodra Castlefest is afgelopen zorg je ook voor de afbouw.

WERKTIJDEN

Aankomst: Maandag 29 juli, uiterlijk 9:00 uur. Je bent op de zondag ervoor al welkom om je tent op te zetten. Team Deco begint een dag eerder en is op zondagochtend al vanaf 09.00 uur welkom.
Vertrek: Dinsdag 6 augustus, tot het einde van de middag.

WIJ BIEDEN:

– Overnachting op vrijwilligerscamping vanaf zondagavond
– Goed eten en drinken voor, na en tijdens het hele festival
– Afbouwbarbecue op de dinsdag na Castlefest!
– Iedere dag gratis toegang tot Castlefest
– Leuke festivalervaring voor op je CV
– Supergezellige sfeer!

WE VERWACHTEN DAT JE:

– Een paar dagen flink kan doorbuffelen
– In staat bent om zwaar te tillen
– Bereid bent om tijdens het festival bij te springen bij plotselinge calamiteiten

Schrijf je snel in, via www.myvana.nl!