Lifestyle plein

Valentino Barbers

De barbers van Valentino Barbers hebben er zin in om deel te nemen aan het event en hun kunsten te vertonen.
Na vele locaties in Nederland bezocht te hebben zijn ze trots om met hun shop op Castlefest 2018 te staan.

Hennali

Henna is een rode kleurstof die al eeuwenlang wordt gebruikt om het lichaam te versieren en haren te kleuren. Het komt van het fijngemalen blad van de hennastruik. Henna versieringen worden gemaakt om verschillende momenten in het leven van de vrouw te vieren, als verjaardagen, trouwen, zwangerschap of als zegening voor geluk en voorspoed.

Ongeacht culturele achtergrond, de betoverende henna versieringen worden altijd mooi gevonden en zijn een ode aan het lichaam. Iedereen is het waard versierd te worden met mooie vormen en te genieten van de prachtige patronen en intense rode kleur. Het fijne hierbij is dat een versiering ook weer vervaagt, zodat er ruimte blijft voor vernieuwing.

Wil jij ook kennismaken met henna en ontdekken welke betekenis het voor jou kan hebben?

Laat je versieren!

Hats ’n Dreads

Wil jij Castlefest een speciale belevenis laten zijn en een metamorfose doorgaan? Hats ’n Dreads staat paraat op het Lifestyle Plein om je te voorzien van een dreadkapsel van echte of woldreads. Behalve dreads verkopen ze allerlei haar accessoires voor zowel dreadkapsels en gewoon haar.

Rumah Senang

Rumah Senang is een plek waar je jezelf kan zijn. Met een massage krijg je de mogelijkheid te voelen wat er is. Je wordt uitgenodigd te ervaren wat er in jouw lichaam omgaat. Dus of je nou bewust wil leren luisteren naar wat jouw lichaam je te zeggen heeft, of je jezelf gewoon een fijne massage gunt, wees welkom bij Rumah Senang!