Lifestyle plein

massage

Massagepraktijk Rumah Senang

Kom bij langs bij Massagepraktijk Rumah Senang voor een heerlijke massage of andere behandeling.

Massagepraktijk Rumah Senang is een oude bekende op Castlefest, al vanaf de eerste keer dat er een lifestyle plein op Castlefest was. Je kunt bij ons terecht voor massage, Reiki, polariteitsreeks, stoelmassage, shiatsu, voetbehandeling, moxa, acupunctuur, pols-tong diagnose en nog veel meer. Altijd vol aandacht, rust en in contact met jou.

Je kunt bij ons komen met klachten, of gewoon omdat het heerlijk is om van een heerlijke massage of andere behandeling te genieten. In overleg met jou kijken we wat voor jou op dit moment het beste voelt qua behandeling. We spreken van te voren af hoelang je tijd wilt maken voor de behandeling. Kom en ervaar de oase van rust die volgens velen in onze massage-pagode aanwezig is. Voel je welkom met alles wat je mee brengt.

Nog nooit geweest? Kom even om het hoekje kijken of het iets voor je is. En ben je al wel vaker geweest? Dan zien we je graag weer dit jaar! Kun je niet wachten tot Castlefest? Kijk dan op onze (vernieuwde) website om te kijken of een afspraak vóór Castlefest past voor je. Kijk ook eens op onze Facebookpagina en ‘Like’ de pagina als je wilt. Of kijk op le Centre de Bonnenouvelle, een mooie plek in Frankrijk. Hier zijn we bezig zijn de rust, de aandacht en het contact in een ‘Centre de Bien-Etre’ – een centrum voor Wellness en persoonlijke ontwikkeling- vorm te geven.

Voor Castlefest is het slim te reserveren voor zaterdag en zondag. Dat kan op Castlefest, of stuur een mail of Facebookbericht. Warme groet! Team Massagepraktijk Rumah Senang

henna

Hennali

Henna is een rode kleurstof die al eeuwenlang wordt gebruikt om het lichaam te versieren en haren te kleuren. Het komt van het fijngemalen blad van de hennastruik. Henna versieringen worden gemaakt om verschillende momenten in het leven van de vrouw te vieren, als verjaardagen, trouwen, zwangerschap of als zegening voor geluk en voorspoed.

Ongeacht culturele achtergrond, de betoverende henna versieringen worden altijd mooi gevonden en zijn een ode aan het lichaam. Iedereen is het waard versierd te worden met mooie vormen en te genieten van de prachtige patronen en intense rode kleur. Het fijne hierbij is dat een versiering ook weer vervaagt, zodat er ruimte blijft voor vernieuwing.

Wil jij ook kennismaken met henna en ontdekken welke betekenis het voor jou kan hebben?

Laat je versieren!

Meer informatie volgt binnenkort.