Lifestyle plein

Hats 'n Dreads lifestyle plein Castlefest 2019

Hats ’n Dreads

Creëer een nieuwe look met woldreads van Hats’nDreads

Zin in een compleet nieuwe haarstijl? Of op zoek naar de perfecte aanvulling bij je kostuum? Kom bij ons binnen op het Lifestyle plein voor deskundig advies en een keuze uit woldreads in alle kleuren en maten.

Onze dreads zijn 100% wol, een geweldig natuurlijk materiaal wat mooi bij je eigen haar past. Ze worden in je eigen haar gevlochten.. Wanneer je weer wat anders wil, vlecht je ze er zelf gemakkelijk weer uit. Een hoofd vol dreads of een paar als accent, het creëert jouw stijl: wild en vrij, viking, dark romance of happy-go-lucky kleurrijk.
Je kan ze gewoon meewassen met je eigen haar dus laat je niet limiteren, zwemmen, skydiven en headbangen is leuker mèt dreads!

Natuurlijk zijn onze dreadlock artists aanwezig om jouw originele dreads bij te werken of te zetten. Je kan ook bij ons terecht om je haar (met of zonder dreads) in te laten vlechten. Van viking breads tot een romantische updo.  Bekijk onze uitgebreide kralencollectie voor de finishing touch.
houtspelmaatwerk, creatures of colour, Castlefest 2019

Creatures of Colour

Creatures of Colour, de plek waar fantastische creaties tot leven komen

Professionele Face& Bodypaint, Special FX en tijdelijke tattoos krijgen tijdens Castlefest? Dan kun je bij Creatures of Colour terecht. Hier wordt je geholpen door de 2 topartiesten Yvonne Zonnenberg en Elke Klaassen-Overdevest en hun team. Dus mis je nog wat fantasy of heb je al een geweldig kostuum en wil je graag nog een complimenterende facepaint of materiaal…. wij zijn er voor je!

Creatures of Colour is de naam waaronder de creatieve artiesten Yvonne Zonnenberg (YC-art) en Elke Klaassen-Overdevest ( Houtspelmaatwerk) samen te vinden zijn op Castlefest. Hier worden zij ondersteund door een aantal gastartiesten.

waarvoor kun je terecht?

  • Face & Bodypainting – kleine prachtige details, gruwelijk of zelfs hele bodypaints op verzoek
  • Special FX – grimeren – wonden- prosthetics
  • Tijdelijke tattoos met speciale inkt of glitters
  • Verkoop van:  Prosthetics, Face & Bodypaint, penselen, lijm, zeep & removers, lenzen & vloeistof, bloed, glitters, tanden, wimpers, Special FX products, hair feathers
massage

Massagepraktijk Rumah Senang

Kom bij langs bij Massagepraktijk Rumah Senang voor een heerlijke massage of andere behandeling.

Massagepraktijk Rumah Senang is een oude bekende op Castlefest, al vanaf de eerste keer dat er een lifestyle plein op Castlefest was. Je kunt bij ons terecht voor massage, Reiki, polariteitsreeks, stoelmassage, shiatsu, voetbehandeling, moxa, acupunctuur, pols-tong diagnose en nog veel meer. Altijd vol aandacht, rust en in contact met jou.

Je kunt bij ons komen met klachten, of gewoon omdat het heerlijk is om van een heerlijke massage of andere behandeling te genieten. In overleg met jou kijken we wat voor jou op dit moment het beste voelt qua behandeling. We spreken van te voren af hoelang je tijd wilt maken voor de behandeling. Kom en ervaar de oase van rust die volgens velen in onze massage-pagode aanwezig is. Voel je welkom met alles wat je mee brengt.

Nog nooit geweest? Kom even om het hoekje kijken of het iets voor je is. En ben je al wel vaker geweest? Dan zien we je graag weer dit jaar! Kun je niet wachten tot Castlefest? Kijk dan op onze (vernieuwde) website om te kijken of een afspraak vóór Castlefest past voor je. Kijk ook eens op onze Facebookpagina en ‘Like’ de pagina als je wilt. Of kijk op le Centre de Bonnenouvelle, een mooie plek in Frankrijk. Hier zijn we bezig zijn de rust, de aandacht en het contact in een ‘Centre de Bien-Etre’ – een centrum voor Wellness en persoonlijke ontwikkeling- vorm te geven.

Voor Castlefest is het slim te reserveren voor zaterdag en zondag. Dat kan op Castlefest, of stuur een mail of Facebookbericht. Warme groet! Team Massagepraktijk Rumah Senang

henna

Hennali

Henna is een rode kleurstof die al eeuwenlang wordt gebruikt om het lichaam te versieren en haren te kleuren. Het komt van het fijngemalen blad van de hennastruik. Henna versieringen worden gemaakt om verschillende momenten in het leven van de vrouw te vieren, als verjaardagen, trouwen, zwangerschap of als zegening voor geluk en voorspoed.

Ongeacht culturele achtergrond, de betoverende henna versieringen worden altijd mooi gevonden en zijn een ode aan het lichaam. Iedereen is het waard versierd te worden met mooie vormen en te genieten van de prachtige patronen en intense rode kleur. Het fijne hierbij is dat een versiering ook weer vervaagt, zodat er ruimte blijft voor vernieuwing.

Wil jij ook kennismaken met henna en ontdekken welke betekenis het voor jou kan hebben?

Laat je versieren!