Larpdorp

LARP dorp

Een reizende LARP karavaan is neergestreken op Castlefest om nieuw bloed aan te trekken voor hun bijzondere avonturen. Dit bonte gezelschap van de meest uiteenlopende karakters zorgt voor veel reuring en spektakel overal waar zij hun kampement opslaan. Neem het op tegen de sterkste karavaan bewakers in de arena, leer de krachtigste drankjes brouwen bij de alchemisten, laat jouw toekomst voorspellen door geheimzinnige waarzeggers, ga op avontuur voor de handelaar of geniet van een heerlijk drankje in de taveerne om je dorst te lessen.
 
Het LARPdorp staat dit jaar in teken van de LARP karavaan en is geheel ingericht om jou te laten ervaren wat de LARP hobby zo aantrekkelijk maakt bij vele mensen van alle leeftijden. LARP is een Real Life Game, waarbij de deelnemers zich verkleed in een avonturenwereld begeven waarin van alles in eens mogelijk is. Door heel Nederland worden deze LARP evenementen georganiseerd. Vaak in het bos, maar soms ook in een kasteeltje of burcht. De spelwereld is vaak middeleeuws met verschillende maten van fantasy erin verworven. Verschillende LARP organisaties met hun unieke spelwerelden stellen zich graag aan je voor in het kampement van de LARP karavaan. 

LARP

Een reizend dorp wat is neergestreken op Castlefest om nieuw bloed aan te trekken voor hun bijzondere avonturen. In dit dorp vind je verschillende plekken waar wat te beleven is; strijden in de arena, drankjes brouwen bij het alchemisten gilde, op avontuur voor de handelaar en een taveerne om je dorst te lessen. Lieden vanuit het dorp willen hun ervaringen en kennis delen met dappere nieuwe avonturiers! 

Kom sfeer proeven in het LARPdorp om te ervaren wat de LARP hobby zo aantrekkelijk maakt bij vele mensen van alle leeftijden.

LARP is een Real Life Game, waarbij de deelnemers zich verkleed in een avonturenwereld begeven waarin van alles in eens mogelijk is!. Door heel Nederland worden deze LARP evenementen georganiseerd. Vaak in het bos, maar soms ook in een kasteeltje of burcht. De spelwereld is vaak middeleeuws fantasy of post apocalyptisch. Verschillende LARP Groeperingen met hun unieke spelwerelden stellen zich graag aan je voor in het LARP dorp.