Larpdorp

LARPdorp live action role playing Castlefest 2019

LARPdorp

Bezoek het LARPdorp en doe mee!

De kolonisten van Staevenlingen zijn neergestreken op de landerijen van De Keukenhof. Ze dachten hier een nieuw leven op te bouwen, maar niks lag verder van de waarheid. Hun activiteiten verstoorden de bossen en daarmee de lang vergeten Cuacapola stam. Na lang strijden lijkt er nu een ongemakkelijke vrede te heersen, maar voor hoe lang? Een nieuwe stroom kolonisten die nu de landerijen vullen, zorgen ervoor dat iedereen een kant moet kiezen…
Bij wie sluit JIJ je aan? Help jij de oorspronkelijke bewoners, de Cuacapola of kies je voor de kolonisten van Staevenlingen? De keus is aan JOU!

Live Action Roleplaying (LARP) is het best te omschrijven als improvisatie theater. Vergeet het script en ga op verkenning in een nieuwe wereld waar vanalles te beleven valt. In het LARPdorp dompelen we je onder in een fantasiewereld en kan je het in levende lijve ervaren.
LARPen is echter niet alleen kijken, maar vooral doen. Hierom nemen we jullie mee in verschillende activiteiten. Zo leren we je om een LARP wapen te hanteren, nemen we je mee op een queeste waar zowel brein als kracht belangrijk zijn en krijgen jullie de kans om mee te doen in een echt avontuur! Alle activiteiten zijn voor zowel kinderen als volwassenen geschikt, voor beginners en doorgewinterde LARPers.

Verder kan je er ook weer op krachten komen bij de taveerne of langs bij één van de ambachtelijke dorpswinkels. Kom tijdens Castlefest langs om te kijken welke activiteiten en workshops er nog meer worden georganiseerd.