Kunst op Castlefest

CoZaCrea Peculiar Creations

Al weer enige jaren een graag geziene entertainer op Castlefest. Met zijn zelf ontworpen creatie’s trekt hij ieder jaar weer een groot aantal toeschouwers. Projecten in de steampunk scene en voornamelijk gemaakt van afval of afgedankte materialen. Hoe langer u er naar kijkt, hoe meer u gaat herkennen. Kom even langs op het veld en laat u verrassen door de fantasierijke elementen bij CoZaCrea Peculiar Creations

Kunst en Schietwerk

Boogschieten

Kom boogschieten bij Kunst en Schietwerk. Wij kunnen van alles vertellen over de verschillende aspecten van deze mooie sport. Of je nou voor het eerst een boog in handen neemt of al een ervaren boogschutter bent, op onze baan is voor iedereen wat te doen. Leer de beginselen, je techniek bijschaven of ga een wedstrijd aan met je vrienden.

Boogschieten is voor volwassenen en kinderen, iedereen kan het leren! Wil je het zelf proberen, op de foto terwijl je schiet of gewoon even kijken? Alles kan.

Wil je met eigen materiaal schieten? Laat deze eerst bij de baancommissaris keuren.

Op onze larp-baan kan er veilig op monsters geschoten worden en voor het echte werk schieten we met scherp op blazoenen. Dit jaar hebben we ook weer het funschieten dus kom langs en laat je verrassen.

Let op: Heb je van alcohol genoten, dan wordt er met larp-pijlen geschoten.