Kinderrijk

kinderrijk kinderentertainment castlefest kiddy battle kinderen

Kinderrijk

Het kinderrijk op Castlefest staat in het teken van magie

Tijdens Castlefest 2019 staat het kinderrijk in het teken van het thema magie. Graaf Lennard heeft met zijn nichtje Lillianne een spannend avontuur beleefd op de toverschool. Zij hebben de juffen, meesters en leerlingen geholpen toen de school een groot probleem had. Als bedankje voor de hulp komt de toverschool dit jaar langs in het kinderrijk. Heb jij altijd al meer willen weten over magie? Kom dan in het kinderrijk meedoen met onze toverlessen en workshops!

Kindertheater Groot Duimpje is ook dit jaar weer in het kinderrijk te vinden. Zij zullen het verhaal van Graaf Lennard en de toverschool voorlezen. Ook kunnen de kinderen een aantal keer per dag komen genieten van Groot Duimpjes magische voorstellingen.

In de knutseltent kunnen de kinderen creatief aan de slag met verschillende kleurplaten en knutselwerkjes, die allemaal te maken hebben met ons magische thema. Daarnaast zijn de kinderen op ons speelveld welkom om mee te komen spelen met een grote keuze aan verschillende spellen. Het is ook weer mogelijk voor kinderen om zich gratis te laten schminken bij onze schminktafel op het veld.

Voor de kleinste kids

Net als andere jaren is er in onze snoezeltent weer speciaal ruimte ingericht voor de allerkleinste kinderen. Hier vindt u een grote box met speelgoed waar baby’s en peuters veilig kunnen spelen met andere kinderen. In deze tent heeft u ook de mogelijkheid om de luier van uw baby te verschonen bij onze commode, flesjes en potjes eten op te warmen, gebruik te maken van onze kolfhoek of om uw kind te voeden op onze speciale strobank. Onze vrijwilligers staan klaar om u waar nodig te helpen.

Kiddy battle

Tenslotte zou het natuurlijk geen echte Castlefest zijn zonder onze traditionele Kiddy Battle. Één keer per dag nemen de kinderen het tijdens deze veldslag op tegen een leger volwassenen om het Kinderrijk te verdedigen. Hierbij hebben wij natuurlijk de hulp nodig van zo veel mogelijk dappere tovenaars, heksen, ridders en prinsessen. Kom jij ons ook helpen?

We willen ouders graag eraan herinneren dat wij kinderentertainment bieden en geen dagopvang. Daarom vragen we de ouders te allen tijden aanwezig te blijven wanneer uw kinderen gezellig bij ons aan het spelen zijn.

De tijdstippen van de activiteiten zullen op een later moment bekend gemaakt worden.