Camping activiteiten

hula hoop

HoolaSkoola!

Beweeg, dans en beleef de vrijheid met een hoepel

Iedereen kan het leren en je wordt er nog blij van ook! Maak contact met je lijf, veilig in je eigen cirkel van vrolijke kleuren leer je de beginselen van hoepelen onder professionele begeleiding. De workshop duurt een uur en je zou versteld staan wat je na 1 uur al kan! Let op er zijn een beperkt aantal plaatsen/ hoepels dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Je kunt deze workshop elke dag volgen van 16.00 tot 17.00 uur op de Party Area. 

 

Offline Tinder

Na eerdere successen tijdens Castlefest, heb je weer de kans om op zoek te gaan naar de liefde van je leven met raakvlakken in de Fantasy wereld. Op Castlefest bieden wij jou de unieke kans om zonder op iemand af te hoeven stappen toch in contact te komen. Dat klinkt wel hel makkelijk toch?

Het werkt als volgt: meld je aan voor Offline Tinder bij het Party Area veld. Hier krijg je van de lieftallige dames een persoonlijk nummer. Draag het nummer duidelijk zodat andere Tinderaars jou kunnen spotten. Zie je iemand die je leuk vindt? Geeft zijn of haar nummer door bij het offline tinderpunt en wie weet heb jij een match. 

The Green Light Movement

Heb je een liefde voor fairs en gezelligheid en mis jij alleen nog de hand van een lief & leuk persoon verstrengeld in de jouwe of simpelweg de perfecte partner om je mede mee te delen, dan is de Green Light Movement er voor jou!

Door het dragen van ons bandje laat je zien open te staan voor contact. Dit is dan ook een subtiel middel om te laten zien dat je nog vrij bent. Je geeft je omgeving ‘The Green light’. Naast onze bekende bandjes verzorgen wij dit jaar ook leuke activiteiten!

Programma

Donderdag
16:00 Castlefest Academy: Tavernquiz

Vrijdag
11:00 Loungetent: Speeddating
15:30 Castlefest Academy: Awkward Questions
22:30 Loungetent: Awkward Questions 18+

Zaterdag
11:00 Loungtent: Speeddating
16:00 Castlefest Academy: Tavernquiz
18:45 Loungetent: Rainbow dating

Zondag
11:00 Loungetent: Speeddating
16:15 Castlefest Academy: Awkward Questions
21:00 Loungetent: Awkward Questions 18+

Activiteiten

Tavernquiz

Bij binnenkomst wordt je ingedeeld in een team waarmee je zoveel mogelijk vragen goed moet beantwoorden. Na een korte publiekelijke uitleg begint de quiz met in totaal 3 rondes. De vragen zijn Castlefest, date en fantasy gerelateerd.

Speeddating

In rap tempo zoveel mogelijk singles spreken en beoordelen

Awkward Questions

Moeilijke stiltes? Geen zorgen wij hebben genoeg awkward questions bij ons!
In groepen van 3 gaan we een leuke ronde Awkward Questions spelen. Elke deelnemer grabbelt een vraag uit de emmer en stelt deze vervolgens aan een willekeurige deelnemer uit zijn/haar groep of beantwoord deze zelf. Zoals gebleken bij eerdere evenementen een leuke, gezellige en vooral grappige manier om elkaar te leren kennen!

Awkward Questions 18+

De 18+ variant hebben we laat in de avond gepland staan en doen we het liefst in de relaxte setting van de lounge. De vragen gaan bij deze een stukje verder dan die van de activiteit overdag. Er zijn vanzelf sprekend geen opdrachten!

Rainbow dating

Een snelle manier om je te mengen met mensen met dezelfde geaardheid (homo, lesbisch, biseksueel). Met een nummer en een beoordelingsvel in de aanslag leer je de mensen om je heen kennen.
Na de speeddating rondes worden de formulieren verzameld en de resultaten zo snel mogelijk bekend gemaakt!

silent disco op castlefest

Silent Disco op Castlefest

Silent Disco op Castlefest

Ook dit jaar is er weer een silent disco op Castlefest! Campinggasten kunnen tot in de late uurtjes dansen op muziek die via draadloze hoofdtelefoons te beluisteren is. Er zijn twee verschillende kanalen, zodat er altijd wel een nummer naar jouw smaak te vinden is. Neem een lekker drankje terwijl je danst op de classics. Zijn jouw voeten er klaar voor? Brul mee en geniet tot in de late uurtjes van heerlijke feestmuziek op de camping van Castlefest. De silent disco kan alleen bezocht worden door onze campinggasten.

Meer informatie over onze camping vind je hier.