Activiteiten

Games Tent

Onze vrienden van het Spellenspektakel verzorgen ook dit jaar weer de Gamestent op Castlefest. Vorig jaar hebben zij al een fantastisch evenement beleefd, en waren ze onder de indruk van de fantastische sfeer, de geweldige optredens, de indrukwekkende omgeving, en de gezellige mensen!

Natuurlijk zorgen ze op deze editie van Castlefest weer voor alle spellen die je niet mag missen. Uiteraard de nieuwste titels, maar ook de spellen die juist passen bij de setting van Castlefest. Draken, Kastelen, Jonkvrouwen, Ridders, Kerkers, Mythische figuren, Middeleeuwen en heel veel Fantasy zijn slechts enkele voorbeelden van de thema’s die ze dit jaar NOG meer gaan promoten! Kom je ook even langs?

Schuif gezellig aan en probeer de allernieuwste spellen. De Rode Pion zorgt ervoor dat je je favoriete spel direct mee naar huis kan nemen.
Mocht je nog een spel willen reserveren, mail ze dan (info@derodepion.nl) en ze brengen het kosteloos voor je mee!”

LARP

Een reizend dorp wat is neergestreken op Castlefest om nieuw bloed aan te trekken voor hun bijzondere avonturen. In dit dorp vind je verschillende plekken waar wat te beleven is; strijden in de arena, drankjes brouwen bij het alchemisten gilde, op avontuur voor de handelaar en een taveerne om je dorst te lessen. Lieden vanuit het dorp willen hun ervaringen en kennis delen met dappere nieuwe avonturiers! 

Kom sfeer proeven in het LARPdorp om te ervaren wat de LARP hobby zo aantrekkelijk maakt bij vele mensen van alle leeftijden.

LARP is een Real Life Game, waarbij de deelnemers zich verkleed in een avonturenwereld begeven waarin van alles in eens mogelijk is!. Door heel Nederland worden deze LARP evenementen georganiseerd. Vaak in het bos, maar soms ook in een kasteeltje of burcht. De spelwereld is vaak middeleeuws fantasy of post apocalyptisch. Verschillende LARP Groeperingen met hun unieke spelwerelden stellen zich graag aan je voor in het LARP dorp.

Meer informatie volgt binnenkort.