Onze evenementen staan bekend als fotogeniek, of het nu om het terrein, de programmering of om onze bezoekers gaat. Graag laten we de foto-enthousiastelingen hiervan genieten en proberen we dit in goede banen te leiden, zodat iedereen hiervan kan genieten.

Op onze evenementen mag gefotografeerd worden, zolang het geen commercieel doel dient en voor privé gebruik bedoeld is.

Buiten dit beleid vallen: mobiele telefoons en tablets met foto/videomogelijkheden, normale (digitale) fototoestellen zonder afneembare lenzen.
Bij twijfel beslist de organisatie.

Pers & Media

Beroepsfotografen kunnen een aanvraag doen voor een perskaart via de persafdeling van Vana Events: pers@castlefest.nl.

Castlefest ontvangt jaarlijks zeer veel media verzoeken en daarom wordt er een strikte selectie gemaakt. Het indienen van een verzoek betekent niet automatisch dat je een perskaart voor Castlefest ontvangt.

(Hobby) fotografen
Hobby fotografen kunnen zich aanmelden voor een speciaal Castlefest Fotografie ticket, waarmee het is toegestaan tijdens het evenement te fotograferen met een camera. Voorwaarde hiervoor is dat je akkoord gaat met de Vana Events fotografie gedragsregels.

Na aanmelding ontvangt je de fotopas, die kan worden opgehaald bij de ingang.

Omdat 2017 het eerste jaar is dat Vana Events dit beleid voert, is het mogelijk om nog tijdens het evenement bij de ingang aan te melden voor een Fotopas. Vanaf 2018 zal aanmelding voorafgaand aan het evenement moeten worden ingediend.

Vanaf donderdag 3 augustus 17.00 uur is het niet meer mogelijk online de fotopas aan te vragen. Dit kan in 2017 nog ter plekke bij de infostand. 

Bij het indienen van dit formulier ga ik akkoord met de het Vana Events fotobeleid inclusief de bijbehorende Vana foto gedragsregels.