Camping Entertainment

Brisinga

De drie meisjes van de psychedelische folk band Brisinga, Fabienne Kirschke (blokfluiten, fluiten, draailier, zang, harp); Johanna Bonnekoh (bodhrán, hammered dulcimer, zang) en Fanny Herbst (harp, zang), combineren folk met moderne invloeden en minimal music met eeuwenoude verhalen en mythen. Hun deels instrumentale, deels gezongen composities nemen de luisteraars mee naar Noorse goden, naar sjamanen en heksen, dansend in het woud. Brisinga heeft als doel verschillende stemmingen en emoties op te wekken, zowel atmosferisch als helder.

Op 11 april dit jaar brachten ze hun debut album Vísa Nornir uit. Ze spelen hun zelf gecomponeerde muziek in hun thuisland Duitsland, maar langzaam veroveren zij ook de buurlanden.

Brisinga speelt op donderdag en vrijdag op de Castlefest Camping.

Elco de Minstreel

Boeren, burgers, en buitenlui! Elco de Minstreel staat voor u klaar ter leringhe ende vermaeck. Deze goedgeluimde rasartiest tovert elke kroeg tot een middeleeuwse taveerne en elke vesting tot Jordanees bruin cafe.

Laat u meevoeren op een muzikale kruistocht van wervelende fantasy hits met een knipoog. Met hits als ‘Was ik maar Steve’ en ‘Elfje op mijn knots’ is het onmogelijk om stil te blijven staan. Muziek met een lach en een traan.

Dus juich met hem mee, of zoals Elco zelf zou zeggen: ‘Waar zijn die handjes?’

Plunder

Plunder is een Nederlandstalige pirate partyfolk band uit Leeuwarden. De band maakt dansbare liedjes over tergende liefde, lonkende lust en verlangen naar vrijheid en zorgt altijd voor leven in de brouwerij. Plunder bestaat uit een vijftal enthousiastelingen met authentieke instrumenten en de drang om muziek te maken. Met invloeden uit uiteenlopende stijlen als Ierse folk, balkan, country, ska en klezmer zet de groep een energiek en opzwepend eigen geluid neer. Met een optreden van dit bijeengeraapte zootje schorem wordt elke plek die het gezelschap aandoet gegarandeerd geplunderd!

Plunder speelt op donderdag,vrijdag en zondag op Castlefest.

Meer informatie volgt binnenkort.