Camping

Brisinga

De drie meisjes van de psychedelische folk band Brisinga, Fabienne Kirschke (blokfluiten, fluiten, draailier, zang, harp); Johanna Bonnekoh (bodhrán, hammered dulcimer, zang) en Fanny Herbst (harp, zang), combineren folk met moderne invloeden en minimal music met eeuwenoude verhalen en mythen. Hun deels instrumentale, deels gezongen composities nemen de luisteraars mee naar Noorse goden, naar sjamanen en heksen, dansend in het woud. Brisinga heeft als doel verschillende stemmingen en emoties op te wekken, zowel atmosferisch als helder.

Op 11 april dit jaar brachten ze hun debut album Vísa Nornir uit. Ze spelen hun zelf gecomponeerde muziek in hun thuisland Duitsland, maar langzaam veroveren zij ook de buurlanden.

Brisinga speelt op donderdag en vrijdag op de Castlefest Camping.

Elco de Minstreel

Boeren, burgers, en buitenlui! Elco de Minstreel staat voor u klaar ter leringhe ende vermaeck. Deze goedgeluimde rasartiest tovert elke kroeg tot een middeleeuwse taveerne en elke vesting tot Jordanees bruin cafe.

Laat u meevoeren op een muzikale kruistocht van wervelende fantasy hits met een knipoog. Met hits als ‘Was ik maar Steve’ en ‘Elfje op mijn knots’ is het onmogelijk om stil te blijven staan. Muziek met een lach en een traan.

Dus juich met hem mee, of zoals Elco zelf zou zeggen: ‘Waar zijn die handjes?’

Plunder

Plunder is een Nederlandstalige pirate partyfolk band uit Leeuwarden. De band maakt dansbare liedjes over tergende liefde, lonkende lust en verlangen naar vrijheid en zorgt altijd voor leven in de brouwerij. Plunder bestaat uit een vijftal enthousiastelingen met authentieke instrumenten en de drang om muziek te maken. Met invloeden uit uiteenlopende stijlen als Ierse folk, balkan, country, ska en klezmer zet de groep een energiek en opzwepend eigen geluid neer. Met een optreden van dit bijeengeraapte zootje schorem wordt elke plek die het gezelschap aandoet gegarandeerd geplunderd!

Plunder speelt op donderdag,vrijdag en zondag op Castlefest.

Castlefest Camping verplaatst

We brengen jullie graag een verhuisbericht: de Castlefest Camping zal in 2017 een nieuwe locatie krijgen!

Deze nieuwe locatie zorgt voor nieuwe mogelijkheden en is op het terrein van het Landgoed zelf, waardoor je niet meer een weg hoeft over te steken en je met drie keer struikelen vanaf het festival terrein zo op je luchtbed kan ploffen. Helaas betekent het ook dat we geen camper plekken meer kunnen aanbieden, maar dit gaan we goed maken met een gaaf camping entertainment aanbod en een nog leukere late night area.

Wil jij de Castlefest ervaring compleet maken? Kom dan naar onze camping housewarming op 3 t/m 6 augustus 2017!

Hoe gaat het in z’n werk?

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt!

Tickets
Openingstijden
Aankomst en incheck
Parkeren
Mindervaliden
Chill-out gebied
Campingregels
Veelgestelde vragen (FAQ)

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, stuur dan een e-mail en we helpen je graag.

Tickets

Ticket voor de Castlefest camping zijn alleen verkrijgbaar tijdens de voorverkoop! Bij de kassa worden er geen tickets meer verkocht. Zie deze pagina voor een overzicht van de verschillende soorten tickets.

Openingstijden camping

De camping is vanaf donderdag 10:00 geopend voor bezoekers met een geldig campingticket. Maandagochtend om 10:00 sluit de camping en dien je alles weer schoon achtergelaten te hebben. Hou er rekening mee dat de laatste pendelbus zondagavond vanaf de parkeerplaats vertrekt.

Aankomst en incheck

Inchecken op de camping kan op donderdag tussen 10:00 en 23:59 bij de camping receptie. Vanaf vrijdag kan je hiervoor tussen 08:00 en 23:59 bij de hoofdingang terecht. Kom je buiten deze tijden aan op de camping? Dan kan je éénmalig het terrein betreden, op vertoon van een geldig campingticket.

STAPPENPLAN CHECK-IN:

  1. Je komt met de auto of pendelbus aan op de algemene festival parkeerplaats.
  2. Je loopt met je kampeerspullen vanaf de parkeerplaats naar de camping. LET OP, dit is een flinke wandeling!
  3. Bij aankomst op de camping laat je je ticket zien aan de toezichthouders bij de ingang.
  4. Je hoeft niet direct in te checken, maar kan ook eerst je tent opzetten. Of even lekker een kopje koffie drinken natuurlijk!
  5. Bij de receptie kan je inchecken en krijg je een polsbandje. Met dit polsbandje heb je vrij toegang tot de camping en kan je vanaf vrijdag onbeperkt van het festival genieten. Vanaf donderdag 16:00 is het niet meer mogelijk om zonder je bandje de campingvelden te betreden. Heb je een Castlefanatic Ticket? Dan ontvang je bij het inchecken ook je toegangskaartje voor het openingsconcert op donderdagavond.
  6. Genieten, feestvieren!

Parkeren

Je kan je auto kwijt op de algemene festival parkeerplaats. LET OP: dit is een flink eind lopen vanaf de camping! We raden de camping dan ook af voor mensen met een fysieke beperking.

Mindervaliden

Onze nieuwe campingvelden zijn helaas niet geschikt voor mensen met een fysieke handicap. Niet alleen zijn de velden zelf onverhard, maar de afstand van de parkeerplaats tot de camping is erg groot. Er is geen pendeldienst tussen de parkeerplaats en de camping, ook zijn er geen speciale faciliteiten aanwezig. Zie deze pagina voor een overzicht van campings in de buurt.

Openbaar Vervoer

Vanaf donderdagmiddag rijden er pendelbussen vanaf station Hillegom tot aan de parkeerplaats.Vanaf hier is het nog een paar honderd meter lopen naar de camping. Voor openingstijd van Castlefest kan je op www.9292.nl je reis plannen met als eindstation Keukenhofdreef, Lisse. Vanaf daar is het bijna net zover lopen als vanaf de bezoekersparkeerplaats. (route: loop richting de rotonde en ga rechtdoor over de rotonde, dan de weg volgen.)

Veld indeling

De kampeervelden zijn verdeeld in vakken, je bent vrij om je tent naar eigen inzicht binnen deze vakken te plaatsen. Er is geen stiltegebied ingericht, hou er rekening mee dat het ook ’s avonds nog rumoerig kan zijn, vooral in de buurt van het Chill-Out gebied.  

Rent a Tent

Heb je jouw camping spullen nog niet op orde? De heren van Festival Goodies staan ook dit jaar weer te trappelen om je van dienst te zijn bij het opblazen van je luchtbedje op het opladen van je telefoon. Daarnaast wordt er ook weer een Rent a Tent service aangeboden. Hoef je alleen nog maar je outfit mee te nemen!

Water

Bij de douches kan je een (aangegeven) drinkwaterpunt (kraantje) vinden. Drinkwaterpunten zijn aangegeven door middel van een bordje. Zonder bordje is het geen drinkwater. Het water uit de wasbakken bij de toiletten is geen gecontroleerd drinkwater.

Stroom

We hebben op de festivalcamping geen elektriciteit beschikbaar. Wel kan je je mobieltje tegen een vergoeding opladen op de camping of een Castlefest Powerbank aanschaffen.