Kunst op Castlefest

Het Artiestengilde

Zoveel mooie kraampjes gezien, naar fijne muziek geluisterd en ben je nu toe aan even pauze? Of wellicht op zoek naar wat ruimte om alle creativiteit en gezelligheid die je gezien hebt om te zetten naar iets van jezelf?Schuif aan bij het Artiestengilde voor een workshop, lezing of een uitdagend spel!

Wat te denken van een workshop over de kunst der graffiti, een uitleg vol praktische tips en nuttige weetjes over korsetten, je tekentalent tot leven wekken bij ons aan tafel en leren hoe je de mooiste designs kunt schminken voor bij je Castlefest outfit? Bij Het Artiestengilde vind je het allemaal, en meer!

Weinig zin in een workshop of lezing? Kom dan in beweging, doe mee op het spellenveld of sluit je aan bij de verschillende workshops op het gebied van Balfolk. Vergeet ook vooral niet een kijkje te nemen bij de nieuwste, bijzondere Steampunk creatie van Cock Zandvliet: zijn Steampunk auto van vorig jaar trok behoorlijk wat bekijks!

Doe je mee? Je vindt Het Artiestengilde vlakbij het kasteel.

Kunst en Schietwerk

Kom boogschieten bij Kunst en Schietwerk. Wij kunnen van alles vertellen over de verschillende aspecten van deze mooie sport. Of je nou voor het eerst een boog in handen neemt of al een ervaren boogschutter bent, op onze baan is voor iedereen wat te doen. Leer de beginselen, je techniek bijschaven of ga een wedstrijd aan met je vrienden.

Boogschieten is voor volwassenen en kinderen, iedereen kan het leren! Wil je het zelf proberen, op de foto terwijl je schiet of gewoon even kijken? Alles kan.

Wil je met eigen materiaal schieten? Laat deze eerst bij de baancommissaris keuren.

Op onze larp-baan kan er veilig op monsters geschoten worden en voor het echte werk schieten we met scherp op blazoenen. Dit jaar hebben we ook weer het funschieten dus kom langs en laat je verrassen.

Let op: Heb je van alcohol genoten, dan wordt er met larp-pijlen geschoten.